изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:43 EEST
КЪРВАВИ "ДЕМОКРАТИЧНИ" ИЗБОРИ В ИРАК    
По светаБагдад. Шести терорист-камикадзе се самовзриви в избирателна секция в Източен Багдад, предаде Ройтерс. Най-малко 6 души са загинали при експлозията.
До момента най-малко 13 души са загинали при


самоубийствените нападения. Пет от атентатите бяха извършени с т. нар. “шахидски пояси”, а един – с кола-бомба.


Американски морски пехотинец загина по време на операция западно от Багдад

Багдад. Американски морски пехотинец е бил убит по време на операция в провинция Анбар западно от Багдад. Това предаде Ройтерс, като се позова на изявление на армията на САЩ.

До момента 17 души са загинали и пет избирателни секции бяха взривени в Ирак

Багдад. От началото на изборния ден в Ирак са загинали вече в резултат на нападения най-малко 17 души и десетки бяха ранени. По последни данни при минометен обстрел на избирателна секция в град Балад са загинали двама души и 15 са били ранени. Убитите са жена и дете. Сред ранените има четири жени. На обстрел е бил подложен и друга избирателна секция в Балад, но няма пострадали при това нападение.
Четирима души загинаха и шестима бяха ранени при минометен обстрел в квартал Ел Искан в Западен Багдад. Още четирима души загинаха и седем бяха ранени, след като избирателна секция в Садр Сити бе обстрелвана с миномети.
Първият самоубийствен атентат бе извършен в квартал Ал Мансур на Багдад, след като терорист-камикадзе се самовзриви пред избирателна секция. При експлозията загинаха шестима души, сред които и атентаторът, а трима бяха ранени.
Две експлозии избухнаха пред избирателни секции в Басра, но няма пострадали при атаката. Шест взрива разтърсиха Мосул, няма данни за жертви. Два мини се взривиха на летището в Киркук.

В Багдад се чуват експлозии и стрелба с миномети

Багдад. В Багдад се чуват експлозии и стрелба с миномети, предаде агенция Europa Press, като се позова на очевидци. По думите им две мини са паднали в близост до сградата на Министерството на вътрешните работи на Ирак.

http://www.focus-news.net

 


 


Сходни връзки

КЪРВАВИ "ДЕМОКРАТИЧНИ" ИЗБОРИ В ИРАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди