изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:43 EET
Пияни "сватбари" стрелят по прозорците на отсрещен блок в София    
Ред и сигурностОбразувано е бързо полицейско производство за хулиганство срещу двамата мъже, стреляли снощи в столичния квартал “Гевгелийски”. Това съобщи главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов.


Първоначално снощи в Трето РПУ в столицата е била задържана цялата компания, която е празнувала в бл. 4 на столичния квартал "Гевгелийски" 40-годишнината от сватбата на 62-годишния Георги Георгиев. Всички били пияни. После в ареста останали Георгиев и собственика на апартамента Христо Димитров. По време на празненството двамата са излезли на терасата и Георги Георгиев е стрелял няколко пъти със законно притежавания от него пистолет “Макаров”. Един от куршумите пробил прозорец на един от отсрещните апартаменти и се забил в кухненски шкаф. В този момент в помещението се намирала 10-годишната дъщеря на собствениците, която за щастие не е пострадала.

Образувано е бързо полицейско производство за хулиганство не само срещу Георгиев, който е стрелял, но и срещу Христо Димитров, който е позволил да се стреля от неговия апартамент, обясни главният секретар на МВР. Това, че са се напили, не им дава право да стрелят, коментира той. От двамата са взети натривки и са задържани за 24 часа в ареста. Разрешителното за законно притежаваното оръжие на бившия спортист Георги Георгиев е отнето незабавно по нареждане на ген. Борисов. Информацията е на News.bg.
http://www.dnesplus.com
 


Сходни връзки

Пияни "сватбари" стрелят по прозорците на отсрещен блок в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди