изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ



ОВЕН - Започва работната седмица, но май за всички други освен за вас. Доста неща са ви се струпали на главата и май няма кой да ви помогне да ги свършите. Само не се изнервяйте, действайте по-спокойно.
ТЕЛЕЦ - Днес сами ще си усложнявате живота без всякаква причина. Това ще ви създаде усещане за дискомфорт. Гледайте по-просто на нещата, не си струва да нервничите.
БЛИЗНАЦИ - Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл. Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на околните.
РАК - Не е най-подходящия момент да чупите мебелите. Така че е "успокойте малко топката" и се вслушайте в гласа на разума. Сами си усложнявате живота.
ЛЪВ - Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни.
ДЕВА - Днес ще ви "подгонят" дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да ви се налага да бързате, старайте се да сте внимателни, напредвайте с малки крачки, за да не препънете без време.
ВЕЗНИ - Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове.
СКОРПИОН - Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата.
СТРЕЛЕЦ - Настроенията ви ще са променливи, ще реагирате главно емоционално. Ще се повиши апетитът ви, така че бъдете по-внимателни в похапването, особено по обяд. След обед ще сте по-лениви.
КОЗИРОГ - Денят днес може да ви предложи доста интересни неща, стига да сте готови да приемете предизвикателствата. Не се впускайте в безкрайни спорове за политика, има къде-къде по-вълнуващи теми за разговор.
ВОДОЛЕЙ - Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове.
РИБИ - Днес ще трябва да мислите повече за другите, отколкото за себе си. Не се ядосвайте на чуждите грешки, а поправете собствените си. Бихте могли да направите забележителни неща, ако овладеете емоциите си.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди