изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:17 EEST
Добруджанци тренират при минусови температури    
СпортХандбалистите на "Добруджа" продължават всекидневните си тренировки в зала "Русалка". В заниманията участват само възпитаниците на детско-юношеската школа на добричкия клуб, а състезателите на "Локомотив - Надин", които играят като преотстъпени с жълто-зелената фланелка, тренират във Варна и в Бургас. От президента на клуба Георги Андреев, който същевременно е и старши-треньор на мъжкия състав, научихме, че националът Светослав Недев все още не е напълно възстановен от контузията, получена в началото на подготвителния период.

Хандбалистите на "Добруджа" продължават всекидневните си тренировки в зала "Русалка". В заниманията участват само възпитаниците на детско-юношеската школа на добричкия клуб, а състезателите на "Локомотив - Надин", които играят като преотстъпени с жълто-зелената фланелка, тренират във Варна и в Бургас. От президента на клуба Георги Андреев, който същевременно е и старши-треньор на мъжкия състав, научихме, че националът Светослав Недев все още не е напълно възстановен от контузията, получена в началото на подготвителния период. Както вече писахме, поради травмата той пропусна евроквалификациите с националния отбор.Останалите състезатели са здрави и участват редовно в заниманията. За съжаление, условията за тренировки в зала "Русалка" съвсем не могат да се нарекат нормални. "Температурата в залата е под нулата, а това може да доведе до травми на състезателите. Въпреки минусовите температури обаче продължаваме тренировките, тъй като не остава много време до подновяването на първенството", каза Г. Андреев. Първите контроли на хандбалистите ни ще са в средата на февруари, като за съперници ще се търсят отбори от по-близките градове, най-вероятно варненските "Локомотив - Надин" и "Спартак".

 

 


Сходни връзки

Добруджанци тренират при минусови температури | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди