изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:40 EEST
"Изида" посреща 16-годишните    
СпортНа кортовете на "Изида" днес започва републикански турнир по тенис за юноши и девойки до 16-годишна възраст. В състезанието ще вземат участие 34 ракети от 7 клуба - 18 момчета и 16 момичета.

На кортовете на "Изида" днес започва републикански турнир по тенис за юноши и девойки до 16-годишна възраст. В състезанието ще вземат участие 34 ракети от 7 клуба - 18 момчета и 16 момичета. Надеждите на домакините за отлично представяне са свързани най-вече с Радмила Николова, Михаил Атанасов и Владислав Матеев, които са поставени в основните схеми - Радмила и Михаил са четвърти, а Владислав - седми. "Останалите представители на "Изида" ще играят преди всичко за обиграване. Но те също са много добре подготвени и не е изключено някой от тях да изненада съперниците си и да стигне доста напред в турнира", сподели треньорът в добричкия клуб Юри Дойчев. По програма финалните мачове са в сряда, но организаторите предполагат, че състезанието може да приключи утре вечер, тъй като схемите не са пълни. Турнирът за купата на "Изида" ще бъде генерална репетиция на младите тенисисти за държавното лично първенство за състезатели до 16-годишна възраст, което започва на 2 февруари в Албена.  
 


Сходни връзки

"Изида" посреща 16-годишните | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди