изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:07 EEST
Радослав Камберов спечели Купа Добрич    
СпортЗа втора поредна година Радослав Камберов стана тенисист №1 на Добрич. В Мастърс-турнира, в който участваха най-добрите състезатели, Камберов взе 9 победи и по безапелационен начин оглави класирането.

За втора поредна година Радослав Камберов стана тенисист №1 на Добрич. В Мастърс-турнира, в който участваха най-добрите състезатели, Камберов взе 9 победи и по безапелационен начин оглави класирането.
Право на участие във финала имаха 12-те най-добри тенисисти за миналата година. Трима не се явиха и по правило само 13-ият в класирането може да влезе в Мастърса. Това бе Красимир Павлов. В турнира за определяне на първото място не се явиха Донко Ташев, Николай Кателиев и Светлин Станчев. Срещите се проведоха в залата на УСШ, където състезателите премериха сили "всеки срещу всеки".  Общо 10 души се включиха в престижния турнир. Девет последователни победи спечели  Радослав Камберов, който се състезава за варненския "Корабостроител 92". Втори в крайното класиране остана Росен Рачев от Шумен, следван от Красимир Георгиев от Добрич. Победителят получи купа, а заелите втора и трета позиция бяха наградени с плакети. "Тази година отново ще има 10 турнира, като единствено през януари и август няма да има издания. Мастърсът за определяне на тенисиста за 2005 г. ще бъде през януари догодина. Тогава пак ще спорят 12-те най-добри състезатели", каза Тодор Краев, член на УС. Ето и крайното класиране:
1. Радослав Камберов
2. Росен Рачев
3. Красимир Георгиев
4. Боян Боянов
5. Николай Манолов
6. Тодор Краев
7. Мариян Илиев
8. Красимир Павлов
9. Младен Михайлов
10. Красимир Цеков   
 


Сходни връзки

Радослав Камберов спечели Купа Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди