изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:38 EEST
Волейболистите изпълниха целта си    
СпортПървите си официални мачове за тази година изиграха юношите младша възраст на "Добруджа" с треньор Веселин Великов. В Исперих се проведе турнир от зоналното първенство, където нашите спечелиха квота за следващия етап на шампионата.

Първите си официални мачове за тази година изиграха юношите младша възраст на "Добруджа" с треньор Веселин Великов. В Исперих се проведе турнир от зоналното първенство, където нашите спечелиха квота за следващия етап на шампионата. В първата среща добричлии надделяха с 3:1 гейма над волейболистите от Омуртаг. В следващия мач "Добруджа" можеше да достигна до втората си победа, но съдиите подкрепиха домакините и волейболистите от Исперих взеха победата. Нашите поведоха с 2:0 гейма в третия си мач над лидерът "Варна 2000", но допуснаха поражение. В крайна сметка добруджанци успяха да се доберат до едно от първите три места, което им даде право да участват в следващия турнир, където ще спорят с втория и третия от другия турнир през отминалия уикенд. До финалната фаза обаче ще има и още един допълнителен турнир, в който ще се включат и победителите от двата зонални турнира. "Доволни сме, че изпълнихме набелязаната цел - да играем и в следващия допълнителен турнир. Новосформиран тим сме и успяхме да изненадаме съперниците ни. Имаме добър разпределител, когото очаква добро бъдеще", каза изп. - директор Георги Василев.  
 


Сходни връзки

Волейболистите изпълниха целта си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди