изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:24 EEST
НАКРАТКО    
НовиниВ ПЕТЪК в малката зала на общината своето първо заседание за годината проведе постоянната комисия за защита на населението при бедствия, аварии и катастрофи. По време на заседанието бе отчетена дейността за 2004 г. на комисията и бе приет план за работата през настоящата 2005 г. Кметът Д. Николова, която е и председател на комисията, заяви, че през 2004 г. община град Добрич е подала 6 искания за оптускане на целеви средства от централната комисия, от които 4 са били удовлетворени.

Размерът на отпуснатите средства е бил 560 953 лв. По повод силния порой, излял в четвъртък и наводнил гаражи на живеещи в ЖК "Иглика", Д. Николова заяви, че в момента се прави оглед и оценка на щетите и ще бъдат искани средства за корекцията на втората половина от дерето на р. Суха.
ДНЕС ОТ 18 часа в залата на НЧ "Съгласие" в Каварна гостува пиесата "Любовници" от Теодора Димова, съобщи пресаташето на общината Мария Сотирова. Режисьор на пиесата е Борис Панкин, а в главните роли каварненци ще гледат Аня Пенчева, Елена Петрова и Ники Сотиров.
"ШЕЛЕ" - Добрич, разполага с 200 т пясък, 57 т сол, плюс готова смес, заяви в петък на заседание на комисията за защита на населението при бедствия, аварии и катастрофи, управителят на фирмата Григор Алексиев.
 


Сходни връзки

НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди