изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:59 EEST
ТЪРСЯТ СЕ ПОМОЩНИК-СЕРВИТЬОРИ И ПОМОЩНИЦИ В КУХНЯ ЗА ИСПАНИЯ    
ОбществоОферта за набиране на помощник-сервитьори и помощници в кухня за Испания е пристигнала от Агенцията по заетостта на МТСП в дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

 За първата професия местата са 33, а за втората - 32. Кандидатите трябва да са на възраст между 20 и 33 години, да имат минимум 6 месеца стаж в ресторанти и хотели. Те трябва да са с добър външен вид, да могат да работят в екип, да са динамични, със способност да работят при напрегнати условия. Ще се ценят познанията по испански език. Офертите са за работа по безсрочен трудов договор с два месеца изпитателен срок. Крайният срок за подаване на документите е 18 февруари. Кандидатите могат да получат по-подборна информация за офертите и да подадат молба за допускане до интервю по образец на Агенцията по заетостта в Професионално-информационния център на ДБТ на ул. "Вардар"45, ет. 3.
Предварителният подбор ще се извърши от агенцията, а окончателният - от смесена българо-испанска комисия, в която ще участват и представители на работодателите.

 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ СЕ ПОМОЩНИК-СЕРВИТЬОРИ И ПОМОЩНИЦИ В КУХНЯ ЗА ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди