изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:07 EET
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБюлетин на РДВР - Добрич, от 31 януари

През изминалите две денонощия на територията на РДВР Добрич са регистрирани 7 криминални произшествия.

         1. На 29.01.2005 г. около 15.45 часа автопатрул на Първо РПУ гр. Добрич спира за проверка лек автомобил марка “Опел кадет” управляван от 18-годишен жител на гр. Добрич. При която в багажника на автомобила са открити 2 броя гуми с джанти, предмет на кражба. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служителите на Първо РПУ Добрич се установи, че вещите са откраднати на 27.01.2005  г. от лек автомобил марка “Форд Ескорт”.

         По случая е образувано е полицейско дознание.

         2. На 29.01.2005 по телефона в РПУ Балчик се тъжи 75-годишен жител на града за това, че на същата дата около 13.30 часа две непознати лица са позвънили на входната врата на апартамента му и под предлог, че развалят магии са му отнели сумата от 300 лв.

         По случая е образувано е полицейско дознание.

         3. На 31.01.2005 г. около 21.30 часа в Първо РПУ гр. Добрич е получено съобщение, че неизвестен извършител е извършило взломна кражба на оборудване (помпа, комплект гаечни ключове, маслен крик и други) от лек автомобил марка “Москвич” паркиран пред блока на тъжителя. След предприети незабавни мероприятия от автопатрули на Първо РПУ гр. Добрич е задържано лице, което е заподозряно като извършител на кражбата. В момента на задържането то е захвърлило две торби в които са се намирали гореспоменатите вещи.

         По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на РДВР е регистрирано 12 ПТП с три ранени лица.

На 29.01.2005 г. около 17.15 часа по главен път гр. Варна – гр. Добрич пред паркинга на “Пети километър” лек автомобил  марка “Опел Корса” управляван от 25-годишен водач, движейки се по заснежен път, губи управлението на автомобила и навлиза в насрещната лента за движение, където се удря в насрещно движещия се лек автомобил марка “БМВ”. Вследствие на ПТП е ранен пътуващият в “Опела” пътник, който е настанен в МБАЛ гр. Добрич без опасност за живота.

         По случая е образувано полицейско дознание.

На 30.01.2005 г. около 01.20 часа по бул.”25-ти Септември”, след кръстовището с бул.” Русия”, посока ресторант “Стара къща” лек автомобил марка “Опел Кадет” управляван от 36-годишен водач, удря 18-годишен пешеходец. Причините за ПТП се изясняват. Вследствие на катастрофата пешеходеца е настанен в МБАЛ гр. Добрич с фрактура на крака.

Поделенията на РЗ ПАБ са участвали в гасенето на 3 пожара.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди