изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:24 EET
ХОРОСКОП ЗА 23 ДЕКЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 23 ДЕКЕМВРИ



ОВЕН - Днешният ден прекарайте в приятна компания. Ако все още не са ви поканили някъде на парти - организирайте го сами. Така поне имате предимството, че вие ще изберете присъстващите.
ТЕЛЕЦ - Днес най-добре бихте се почувствали, ако положите малко усилия и разчистите всичко ненужно. Хем ще освободите място за нещо ново (не само символично), хем ще разсеете напрежението, което изпитвате.
БЛИЗНАЦИ - Шеговито започвате новата седмица. Трябва да сте малко по-съсредоточени и по-прецизни, но пък сте толкова творчески настроени, че дори и малките грешки ще ви бъдат простени.
РАК - В добра кондиция започвате деня. Настроени сте да сложите ред във всичко, дано да намерите кой да ви подкрепи. Ако представите по подходящ начин идеите си, несъмнено ще намерите поддръжници.
ЛЪВ - Забързано започвате новата седмица. Още от сутринта ще имате доста телефонни разговори и писма, които ще чакат отговор. Ами организирате другите да свършат нещата, в това поне нямате равни.
ДЕВА - Може би прекалено много форсирате събитията. Най-напред това повишава съпротивлението, а освен това могат да ви сметнат за натегачи. Бъдете по-умерени.
ВЕЗНИ - Днес може да ви се наложи да работите на показ, старателно обмисляйки всяка своя стъпка. Това ще ви е необходимо накрая, ако някой се опита да ви обвини в бездействие.
СКОРПИОН - Днес рискувате да изгубите изгодната си позиция и да бъдете виновни за всичко. Опитайте да не пришпорвате нещата, насила нищо няма да получите, а нали знаете - всяко нещо с времето си.
СТРЕЛЕЦ - Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено по достойнство. По-добре се занимавайте с онова, което наистина ви радва.
КОЗИРОГ - Внезапното желание да промените нещата около вас по сила и изморителност ще прилича на пристъп от радикулит. Но околните ще смятат, че им е провървяло.
ВОДОЛЕЙ - Ако не можете да си позволите разкоша днес да пътешествате, опитайте поне за два часа да смените обстановката. Иначе душата ви ще изгаря от желание за нови впечатления.
РИБИ - Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Ограничете действията до собствените си интереси, така ще икономисате сума време и сили.

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?
И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ
ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди