изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:19 EET
'Студентите' на Слави преобразени и... обезобразени    
ЛюбопитноНа първия си изпит петимата възпитаници на 'Музикалната Ку-ку академия' изглеждаха лъскави, но без настроение

Първите петима студенти в музикалната "Ку-ку академия" станаха жертва на странен експеримент с външния им вид, се изясни при първата им поява с променен имидж в "Шоуто на Слави" (SlaviShow.com) в петък.

Изпитът беше озаглавен "Култура на външния вид" и е първият от поредица участия до началото на април, които ще бъдат оценявани от зрителите по шестобалната система чрез SMS-и до номер 7878, съдържащ малкото име на съответния претендент и оценката в цифри.

Под предлог че трябва да заприличат на световни попзнаменитости като Бритни Спиърс, Дженифър Лопес и Роби Уйлямс, прическите на неуспелите финалисти в конкурса "Аз пея в "Ку-ку бенд" бяха оставени в ръцете на коафьора Гого, а за гардероба им пое грижа дизайнерката Жени Живкова (JeniStyle.com), понастоящем депутатка от левицата.

 

 

Резултатът: вместо да приличат на звезди или поне да бъдат себе си, петимата бяха изтипосани с прически и дрехи, които (в повечето случаи) не им отиваха изобщо.

Най-фрапираща бе външността на симпатичната тийнейджърка Лора Владова, наконтена в цикламено и каре.

Не съм тъжна - просто съм гладна, заяви тя в отговор на въпросите на Слави.

С помощта на личния му фитнестреньор певицата от Горна Оряховица свалила 8 кг за три седмици и смята да смъкне още 10-ина, въпреки че диетолози предупреждават да не се отслабва с такава скорост заради евентуален йо-йо ефект и вредите за здравето.

Все едно не съм аз, заяви Любена Нинова, която единствена от трите момичета нямаше проблеми с килограмите.

Тя се задоволи да определи прическата си като "екстравагантна"; слабата й фигура беше скрита под дълга пъстра рокля.

Надя Казакова, за която жълти вестници обявиха миналата седмица, че е харесана от майката на Слави за снаха, сподели, че отначало не приела идеята да смени черната си коса за по-светла.

Бухналата й грива обаче не будеше асоциации с Джей Ло, а по-скоро с говорителката на БСП, някогашната тв водеща Илияна Йотова.

В допълнение и трите девойки бяха обути в разноцветни островърхи обувки, тип "аладинки".

Най-засегнат от трансформациите беше дългокосият Светозар Христов, който се появи с къса подстрижка и в костюм, като коментира тъжно в свойствения си стил: "На Самсон му взеха косата."

Слави опита комплимент: "Тази прическа се връзва повече със сексапила ти", но ехидно допълни, че в този вид младежът от Враца би се харесал много на личности като Евгени Минчев.

Пак по оценката на водещия Владимир Димов от Бургас изглеждал "по-стегнат, по-секси", което предизвика признанието на "студента", че преди няколко години се е пробвал като манекен.

Все пак първите оценки на зрителите бяха снизходителни и през минутите им пред тв публиката никой от петимата не падна под много добър (5).

http://news.netinfo.bg

 


Сходни връзки

'Студентите' на Слави преобразени и... обезобразени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди