изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:18 EET
МИХАИЛ АТАНАСОВ СТИГНА ДО ФИНАЛ, РАДМИЛА НИКОЛОВА СЕ ОКИЧИ С БРОНЗОВ МЕДАЛ    
СпортДвама състезатели на "Изида" намериха място сред призьорите на завършилия вчера на кортовете на добричкия клуб държавен турнир по тенис за юноши и девойки до 16-годишна възраст.

Двама състезатели на "Изида" намериха място сред призьорите на завършилия вчера на кортовете на добричкия клуб държавен турнир по тенис за юноши и девойки до 16-годишна възраст. След като безпроблемно стигна до полуфиналите, Михаил Атанасов отново демонстрира отличната си форма и се наложи над Стоян Темелков от ТК "Чайка" /Варна/ с 6:3, 6:2. В другия полуфинал Георги Кръстев от Пазарджик победи Ивелин Керзиев от ТК "Сестри Малееви" /Ямбол/ с 6:4, 6:3. За съжаление, още в първия сет на мача за първото място Михаил Атанасов получи контузия в коляното. От това се възползва Г. Кръстев, който се наложи с 6:3, 6:0 и така спечели купа "Изида". Малко не достигна на представителката на домакините Радмила Николова също да стигне до финал. След като игра много силно на полуфинала срещу Мария Тончева от Ямбол, тя загуби драматично със 7:5, 7:5. Двете сътвориха най-зрелищния мач в турнира, който продължи повече от два часа.В другата среща от тази фаза на състезанието Мария Барбутова от ЦСКА победи сестра си Евелин с 6:2, 6:1. Малко по-късно състезателката на столичния клуб спечели и финалния двубой, след като се наложи над Мария Тончева с 6:2, 6:1.
Днес в Албена започва Държавното лично първенство по тенис за състезатели до 16-годишна възраст. Участие в него ще вземат 11 ракети на "Изида". Четирима възпитаници на Илия Атанасов и Юри Дойчев ще доказват уменията си при юношите - Михаил Атанасов, Владислав Матеев, Митко Петров и Драгомир Дралчев, а седем ще се състезават при девойките - Радмила Николова, Милица Лонева, Гергана Макнева, Десислава Стоянова, Снежана Александрова, Теодора Райнова и Юлия Недялкова.     
 


Сходни връзки

МИХАИЛ АТАНАСОВ СТИГНА ДО ФИНАЛ, РАДМИЛА НИКОЛОВА СЕ ОКИЧИ С БРОНЗОВ МЕДАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди