изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:56 EEST
С ВОДОСВЕТ ОТВОРИ ВРАТИ ОФИСЪТ НА КАВАРНА В ДОБРИЧ    
НовиниГости на събитието бяха актьорите Мария Петрова, Аня Пенчева и Ники Сотиров

Вчера в ранния следобед с тържествен водосвет официално бе открит вторият офис на община Каварна. Гости на събитието бяха актьорите Мария Петрова, Аня Пенчева и Ники Сотиров, които в момента обикалят страната с постановката "Любовници" на режисьора Борис Панкин. На тържеството присъстваха зам.-областният управител Севинч Касабова, зам.-изпълнителният директор на ДФ "Земеделие" Лило Джамбазов, зам.-кметът на община град Добрич Ваня Балчева, директорът на РДВР - Добрич, Румен Иванов и много други. След отслужения от отец Валери водосвет кметът на община Каварна Ц. Цонев пожела: "Съдбата и пътя на този офис да са тъй успешни, както кариерата на тези талантливи артисти". Той добави още, че целта е инвеститорите от Добрич да могат да получават информация тук, на място, както и каварненци, които живеят в Добрич. "Може би в близко бъдеще в този офис ще направим и един изнесен приемен ден за каварненци в Добрич" - добави още Ц. Цонев. Каварненският кмет заяви, че в края на март или най-късно в края на април такъв офис ще бъде открит и в старата руска столица Санкт-Петербург. Така Каварна ще има 3 офиса - в София, Добрич и Питер.
Чрез новата придобивка община Каварна разкри едно работно място. Офисът е изграден и оборудван изцяло от спонсори и така ще се издържа.
 


Сходни връзки

С ВОДОСВЕТ ОТВОРИ ВРАТИ ОФИСЪТ НА КАВАРНА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди