изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:36 EEST
НАБИРАТ 250 ДУШИ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ В ГЕРМАНИЯ    
Общество250 кандидати за работа в заведения в Германия набира Централната агенция за трудово посредничество в Бон, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

 За ресторанти се търсят готвачи - мъже и жени, и сервитьорки. Готвачите трябва да са до 40-годишна възраст, да имат професионално образование или курс от 3 до 6 месеца, трудов стаж 2 или 3 години и достатъчни познания по немски език. Сервитьорките трябва да са до 30-годишни, да са завършили Техникум по обществено хранене или Професионална гимназия по туризъм, да са работили 2-3 години, да имат добри познания по немски език. Набират се и системни гастрономи и икономисти за работа в заведения на вериги за бързо хранене.Те трябва да са до 30-годишни, с добри познания по немски език. За икономистите трудовият стаж не е задължителен, но трябва да са завършили "Икономика на туризма". За работа в заведенията за бързо хранене могат да кандидатстват и лица без професионално образование. Те обаче трябва да имат поне три години трудов стаж в сферата на ресторантьорството или да са работили най-малко три месеца като сезонни работници в такива заведения в Германия.
Документи се приемат в стая 606 на ДБТ в Добрич. Събеседването ще се проведе в периода 14-18 март в София.

 


Сходни връзки

НАБИРАТ 250 ДУШИ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ В ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди