изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:52 EEST
Папата е в болница    
Новини  Късно снощи Папа Йоан Павел Втори беше откаран по спешност в болница поради остри дихателни проблеми. Това съобщи говорителят на Ватикана Хоакин Наваро Валс. В неделя папата се разболя от грип.

Папа Йоан Павел Втори е постъпил в болницатата "Джемели" малко преди 11 часа снощи с възпаление на гърлото и трудно дишане.

Говорителят на Светият престол съобщи, че грипът, от който боледува папата от три дни, се е усложнил и е довел да остър ларинго-трахеит и спазми в ларинкса.

Папа Йоан Павел Втори не е в реанимация, съобщи още Наваро Валс в отговор на страховете за тежкото здравословно състояние на папата.

Йоан Павел Втори е бил лекуван шест пъти досега в болницата "Джемели" и разполага там със собствена стая.

Решението главата на Римокатолическата църква да бъде хоспитализиран е взето по предложение на неговия личен лекар. Причината е упоритата кашлица, която е опасна за хора, болни от Паркинсонова болест. Папата страда от дълги години от това заболяване. Днес той ще бъда подложен на допълнителни прегледи.

Тази сутрин в 9 часа трябваше да бъде публикуван бюлетин за здравословото състояние на Светия отец. Съобщението беше отложено, но от Ватикана съобщиха, че "ситуацията е спокойна" и няма повод за притеснение. http://www.btv.bg/
 


Сходни връзки

Папата е в болница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди