изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:17 EEST
АНАНИ ТАШЕВ И АЙДЪН ЯШАР ЩЕ ПРОПУСНАТ СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО В КОРЕЯ    
СпортВ близките два-три дни се очаква новият старши треньор на националния отбор по вдигане на тежести за жени Даниела Керкелова да каже дали ще доведе представителния тим на подготовка в Добрич.

В близките два-три дни се очаква новият старши треньор на националния отбор по вдигане на тежести за жени Даниела Керкелова да каже дали ще доведе представителния тим на подготовка в Добрич.
По предварителна информация от 5 февруари до 1 март  тя бе избрала Добрич за  подготвителен лагер. Идеята бе да бъдат доведени 17 състезателки, които да се подготвят за предстоящото европейско първенство. В събота обаче Даниела Керкелова е тръгнала за Добрич, за да види базата, но се върнала, заради лошото време.  В най-скоро време треньорката ще прецени къде да заведе тежкоатлетиките на подготовка, но  това зависи от  времето и условията за подготовка в базите, защото добричката зала в комплекс "Младост" се отоплява само с два калорифера, което също е проблем. Подготовката на шангистките, която обезателно трябва да започне тази неделя,  е насочена към шампионата на Стария континент. Първенството ще се проведе в София през април. Ако националките се подготвят в Добрич, с тях ще тренира и Светла Димитрова, която е една от най-проспериращите млади състезателки, след като спечели първото място в категория до 53 кг  на държавното първенство за кадетки и доказа, че е състезателка с бъдеще.
Разбра се още, че двамата състезатели на клуб "Добрич" Анани Ташев и Айдън Яшар  няма да се готвят за участие на световното първенство по вдигане на тежести за младежи до 20 години, което ще се проведе през май в Корея. НДТ
 


Сходни връзки

АНАНИ ТАШЕВ И АЙДЪН ЯШАР ЩЕ ПРОПУСНАТ СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО В КОРЕЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди