изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:00 EEST
ГАЛИН КОСТАДИНОВ СЕ ЦЕЛИ В БАЛКАНИДАТА    
СпортТази седмица в столичната зала "Универсиада" ще се проведе държавното първенство по лека атлетика в зала за мъже и жени. Клуб "Добруджа - Сити експрес" ще бъде представен от трима състезатели.

Тази седмица в столичната зала "Универсиада" ще се проведе държавното първенство по лека атлетика в зала за мъже и жени. Клуб "Добруджа - Сити експрес" ще бъде представен от трима състезатели.
С най-големи шансове да стане шампион на България е Галин Костадинов, който продължава да бъде най-добрия състезател в страната в дисциплината тласкане на гюлле. Ако Костадинов успее да спечели златния медал, той ще получи правото да представя страната ни на Балканиадата в Гърция, която e в средата на февруари. Другите двама състезатели от добричкия тим, които ще се включат в зимния шампионат, са Красимир Кръстев, който ще участва на 200 и 400 метра гладко бягане и Йовка Няголова. Последната ще се включи в две дисциплини и на място ще реши на какви дистанции ще участва.
НДТ разбра, че са готови екипите на лекоатлетическия клуб и състезателите ще участват с тях на предстоящото първенство.
 


Сходни връзки

ГАЛИН КОСТАДИНОВ СЕ ЦЕЛИ В БАЛКАНИДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди