изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:13 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ СЕ ЗАВРЪЩАТ ОТ ПАРМА    
СпортУтре от Италия ще се завърнат тримата добрички колоездачи - Светозар Демирев, Йордан Гочев и Георги Друмев, които се състезават за колоездачния клуб от Троян. Както вече ви информирахме, отборът на добричките колоездачи подписа договор за шефство с италианския клуб "Парма".

Утре от Италия ще се завърнат тримата добрички колоездачи - Светозар Демирев, Йордан Гочев и Георги Друмев, които се състезават за колоездачния клуб от Троян. Както вече ви информирахме, отборът на добричките колоездачи подписа договор за шефство с италианския клуб "Парма". Тези седмица всички състезатели от българския състав са имали пълни медицински изследвания, съобщи от Апенините Георги Друмев. Станал е ясен графикът на състезанията от спортния календар. Разбрало се е, че чужденците в тима на "Хемус Парма" ще могат да участват само на турнирите в България и Италия. Нередности с документите им пречи да се включат в състезанията, които са в страните на Балканския полуостров.
На 21-и следващия месец отборът на "Хемус -Парма" ще бъде представен в Троян за новата състезателна година. Първата проява пред колоездачите е в края на февруари.
Разбра се, че колоездачен клуб "Сини камъни" (Сливен) ще бъде домакин на две държавни първенства през годината. Под Сините камъни педали ще въртят колоездачи от всички клубове на страната при юношите младша възраст и при ветераните. Спортният календар на Федерацията по колоездене за настоящата година все още не изготвен, но кандидатурата на Сливен за домакинствата е приета.
Добричкият тим продължава да набира деца, които да спортуват колоездене. Набират се деца родени през 1992, 1993 и 1994 година.
"Набираме деца, които са родени през тези години и имаме намерение сериозно да работим с тях, тъй като те ще бъдат новите надежди на клуба за бъдещи успехи" - каза Господинов. Желаещите да се занимават с този спорт, могат да се запишат в базата на клуба, която се намира в СК "Младост" в градската градина.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ СЕ ЗАВРЪЩАТ ОТ ПАРМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди