изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:21 EET
МАЛКО НЕ ДОСТИГНА НА РАДМИЛА НИКОЛОВА ДА ВЛЕЗЕ В ОСНОВНАТА СХЕМА    
СпортВече трети ден в Албена се провежда Държавното първенство по тенис на корт за юноши и девойки до 16-годишна възраст. Малко не достигна на Радмила Николова от добричкия клуб "Изида" да намери място в основната схема на турнира.

Вече трети ден в Албена се провежда Държавното първенство по тенис на корт за юноши и девойки до 16-годишна възраст. Малко не достигна на Радмила Николова от добричкия клуб "Изида" да намери място в основната схема на турнира. След много силна игра тя загуби драматично от Мартина Сидорова /ТК "Локомотив 98", Пловдив/ финала на квалификационния турнир. Пловдивчанката спечели първия сет с 6:4, но във втората част възпитаничката на Илия Атанасов и Юри Дойчев бе неудържима и се наложи с 6:3. В третия сет състезателката на "Локомотив 98" имаше повече шанс и спечели отново с 6:4. Вчера сутринта Михаил Атанасов от "Изида" постигна убедителна победа във втория кръг от квалификационния турнир на юношите - 6:3, 6:2 над Добровски от "Левски - Спартак". Късно снощи представителят на добричкия клуб игра финал за влизане в основаната схема на първенството. 
 


Сходни връзки

МАЛКО НЕ ДОСТИГНА НА РАДМИЛА НИКОЛОВА ДА ВЛЕЗЕ В ОСНОВНАТА СХЕМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди