изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:23 EEST
ПОНЕ ДА БЯХА СЕ ИЗВИНИЛИ НА НАРОДА    
Общество

  Току-що в НДТ позвъни гражданин: "Разбирам сложната политическа обстановка и работата на парламента днес за оставката на председателя проф. Герджиков. Подразни ме, че поне в началото на дискусията трябваше депутатите да се извинят на народа, че това става в момент, когато цялата страна е в бедствено положение от снеговалежа.



Пътищата на Добруджа са затворени. Болни хора не могат да се предвижат до болниците. Не работят училища, фирми и институции. Много села са без ток. Има затрупани хора в преспите. Къде е националният щаб за борба с бедствията, както това става в белия свят?

Като ги гледам тези в паррламента, все си мисля, че избираме за депутати тикви, които вече се опредялат като ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, за мен - кръвопийци на народа.

Вече никой не може да ме убеди да гласувам за тези хора с партийна листа.

ЩЕ ГЛАСУВАМ САМО АКО ИМА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. ИНАЧЕ ДА ГО ДУХАТ."

Б.Р. Извиняваме се за грубия тон на позвънилия ни, но мислим, че е той е прав. Интересно ще бъде да прочетем и пуснем без редакция и вашия коментар.

 


Сходни връзки

ПОНЕ ДА БЯХА СЕ ИЗВИНИЛИ НА НАРОДА | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПОНЕ ДА БЯХА СЕ ИЗВИНИЛИ НА НАРОДА
Автор: Anonymous да 2005-02-04 @ 10:47 EET
prav si evala triabva da se oplakvame ina4e ni6to drugo ne ni 4aka osven kakto kazva profesor vu4kov koito dulboko uvajavam i sum samo na 22 godini ov4edu6ie tova ve4e e pulen proval ami ne samo na parlamenta to parlamenta e durjavata za men taka 4e proval na bg. mislia si 4e i v evropeiskiia suiuz niama da vlezem v 2007g ne 4e sum takuv pesimist ama taka vijdam ne6tata prosto 6te kaja taka 6te e dokato bulgariia se opravliava ot nekudurni vujki sorry i pak sorry
ПОНЕ ДА БЯХА СЕ ИЗВИНИЛИ НА НАРОДА
Автор: Anonymous да 2005-02-04 @ 14:20 EET
За какво точно трябва да се извинят депутатите?за снега?ха ха ха!или и за него ще обвиним тях?А пък ако си мислите че това е български патент-лъжете се!по цял свят политиката е свързана с игри.А що се отнася за ЕС,залагам всичко че България през 2007ма ще бъде пълноправен член на ЕС!
Малко по-малко трябва да критикуваме и да оставим хората да работят!
От един кандидат европеец
ПОНЕ ДА БЯХА СЕ ИЗВИНИЛИ НА НАРОДА
Автор: Anonymous да 2005-02-04 @ 15:43 EET
Пав си, Европеецо, да ги оставим да си съглашателстват и да крадат законно. Има ли някакво значение кой е председател на парламента? Дръжки! Пак заедно ще крадат и лаят по телевизорите и радиата...
ПОНЕ ДА БЯХА СЕ ИЗВИНИЛИ НА НАРОДА
Автор: Anonymous да 2005-02-06 @ 09:17 EET
още по-лошо е, че ни готвят нова капа - предсрочни избори.
искат пак да опразнят хазната, респ. парите на народеца :(

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди