изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:23 EEST
77 ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ИЗВЪРШЕНИ В КРУШАРСКО    
Общество

Вчера се е състояло заседанието на Общинския съвет в Крушари, което бе отложено в понеделник заради зимната обстановка и непроходимите пътища.



 Приети са всички седем точки от дневния ред на сесията. Съветниците са приели отчета за едногодишната дейност на Общинския съвет за противодействие на престъпността. В него се посочва, че през 2004 г. в общината са извършени 77 престъпления, като от тях 54 са разкрити.
Съветниците са приели също предложение за промяна в Наредба 11 за определяне и администриране на местните такси и цените на услуги. Измененията са свързани с издаването на разрешения за продажба и търговия с продукти от грозде, спирт, дестилати и спиртни напитки в заведенията за обществено хранене. Приети са също отчетите за командировките на председателя на ОбС и кмета за второто шестмесечие на 2004 г., както и отчетът за изпълнението на решенията на Общинския съвет за четвъртото тримесечие.
 


Сходни връзки

77 ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ИЗВЪРШЕНИ В КРУШАРСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди