изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:43 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Новини

Бюлетин на МВР от 4 февруари



София. Служители на Шесто РПУ заловиха грабител след жалба на потърпевш. Известният на полицията Х.П./35 г./, осъждан отнел насила коженото яке, пари и лични вещи на 26-годишен младеж в кафене в кв. “Княжево” и избягал. Престъпникът е разкрит по описанията, дадени от пострадалия. Срещу  извършителя е образувано дознание, наложена му е мярка за неотклонение “задържане под стража” за 72 часа.
При специализирана полицейска операция срещу наркопласьори служители на Пето РПУ задържаха на площад “Лъвов мост” Т.П./24 г./, който пътувал с автомобил “Фолксваген Голф”. По време на обиска в него са открит 14 топчета с хероин. Т.П. е задържан за 24 часа.
Автопатрул на Второ РПУ залови на местопрестъплението в землището на с. Кубратово регистрирания за различни престъпления Н.Б./30 г./, осъждан, от кв. “Бенковски”, съучастниците му Н.К./45 г./, също регистриран, и И.Н./21 г./. Тримата направили опит да отмъкнат арматурно желязо от бившия стопански двор в Кубратово и са отведени от автопатрула в РПУ, където са задържани за 24 часа. Срещу тях е образувано бързо полицейско производство.
Двама непълнолетни взломаджии бяха задържани в Девето РПУ за кражба. Те проникнали в дискотека в кв. “Обеля” и отмъкнали оттам 300 CD и тонколони. 17-годишният А.Н. и И.С./16 г./, известни на полицията, са разпитани и предадени на родителите им, материалите по случая са докладвани на прокуратурата.
Масово сбиване стана снощи между група роми, живеещи в района на старите виетнамски общежития в ж.к.”Красна поляна” и приближени на наркодилърите М.В./30 г./ и М.А./29 г./, които пристигнали с два автомобила. При боя е един от ромите е бил ударен в главата, групата на наркопласьорите избягала с колите си. Късно вечерта живеещите в района са протестирали пред сградата на Трето РПУ и поискали спешна намеса на полицията срещу разпространението на дрога в района. Ръководството на РПУ е информирало протестиращите, че М.В., осъждан за кражби, и М.А., със следствено дело за пласиране на дрога, от началото на седмицата два пъти са разпитвани в РПУ и са им извършени обиски. За снощния инцидент в РПУ е заведена преписка, продължава издирването на двамата наркопласьори и техните съучастници.   
Бургас. Снощи около 19.36 ч. в Първо РПУ е получено съобщение, че на ул. “Болярска” № 16 в партерен етаж е прострелян мъж. Установено е, че това е 42 годишен бургазлия, който своевременно е откаран в болницата. По тялото на потърпевшия има пет входно-изходни рани, които не са засегнали важни вътрешни органи. След лекарска намеса, раненият е настанен за лечение в бургаската болница, без опасност за живота. По случая е образувано следствено дело.

ПТП. Вчера към 17.10 часа по пътя Бургас – Айтос възниква пътен инцидент между  автобус “Икарус”, с бургаска регистрация, управляван от 23- годишния Н.А. от Айтос и микробус “Мерцедес МВ 100 Д”, с бургаска регистрация, управляван от М.С. /33 г./от с. Заимчево. Пострадали при катастрофата са водача на микробуса – с фрактура на черепа, с опасност за живота и неговия спътник М.М./53 г./ от с. Заимчево, с порезна рана на главата, без опасност за живота. Причината за инцидента е движение с несъобразена с пътните условия скорост по заледен и заснежен участък от страна на водача на автобуса.Той загубил управление и автобусът навлязъл в лентата за насрещно движение, където се блъснал с движещия се там микробус.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди