изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:28 EET
Пътищата в Североизточна България са непроходими    
Новини  Пътищата от републиканската пътна мрежа са заснежени и на места - частично заледени, а в Североизточна България - непроходими, съобщиха от МВР.

Затворени са проходите: Твърдица-Елена, Троян-Кърнаре, Върбишки, Дюлински, Ришки и Айтоски. затворени са и пътните участници: Шипково-Рибарица; Белица-Загражден; в Силистренско всички пътища с изключение на Силистра-Русе, Силистра-Разград, Силистра-Тервел-Добрич; в Шуменско - третокласните пътища, в добричко - всички пътища с изключение на Добрич-Балчик-Варна; Варненско - всички пътища с изключение на АМ "Хемус", платното от Шумен за Варна и обратно; в Бургаско - Слънчев бряг-Обзор-Старо Оряхово; Средец-Ямбол; Средец-Елхово; Вълчаново ханче-Босна.

Всички автомобили трябва да са с вериги и без ремаркета и полуремаркета, ако се движат по пътищата: Батак-Доспат, Велинград-Сърница, Белово-Юндола,  Гоце Делчев-Катуница и през проходите Шипка, Петрохан, Рожен, Пампорово, Превала.

В последното денонощия са станали шест тежки пътно-транспортни произшествия, при които са ранени седем души, един от които е с опасност за живота. В София са станали 60 леки и едно тежко пътно произшествие.

От началото на годината има 602 тежки пътно-транспортни произшествия със 75 загинали и 730 ранени. http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Пътищата в Североизточна България са непроходими | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди