изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:16 EEST
Министър-председателят Симеон Сакскобургготски и президентът Георги Първанов поведоха работна среща    
НовиниСофия. Министър-председателят Симеон Сакскобургготски и президентът Георги Първанов и поведоха работна среща в рамките на установения от тях диалог между институциите, съобщи пресцентърът на Министерски съвет.


По време на разговора двамата обсъдиха политическия дневен ред до изборите на 25 юни т.г. Общо бе становището, че тази дата е подходяща за провеждане на редовните парламентарни избори. До тогава трябва да бъдат мобилизирани всички усилия за извършване на необходимите поправки в Конституцията и реализиране на интензивната законодателна програма на Народното събрание.
Премиерът Сакскобургготски и президентът Първанов се договориха за провеждането на заседание на КСНС на 15 февруари т.г. по проект на Стратегия за сигурност на Република България.
http://focus-news.net/
 


Сходни връзки

Министър-председателят Симеон Сакскобургготски и президентът Георги Първанов поведоха работна среща | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди