изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:47 EEST
ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА" ТРЪГНАХА ЗА СЛИВЕН    
СпортВъпреки лошото време отборът на "Калиакра" тръгна вчера за Сливен, където ще проведе десетдневен подготвителен лагер. Заради затворените пътища в страната футболистите не пътуваха с автобус, както бе предвидено, а с влак от Варна.

Въпреки лошото време отборът на "Калиакра" тръгна вчера за Сливен, където ще проведе десетдневен подготвителен лагер. Заради затворените пътища в страната футболистите не пътуваха с автобус, както бе предвидено, а с влак от Варна. Каварненци ще отседнат в хотел "Империя" , който е собственост на героя от САЩ' 94 и настоящ кмет на града Йордан Лечков. От играещия треньор Радостин Трифонов научихме, че са уговорени две контроли. Отборът на "Калиакра", който се стяга за пролетния дял от първенството на Североизточната "В" група, ще срещне в неделя състава на местния "Сливен", а два дни по-късно ще премери сили със "Загорец" /Нова Загора/. Първенството на трета дивизия ще бъде подновено на 27 февруари, а целта на тима от морския град е да завърши шампионата на втора позиция - непосредствено след русенския "Дунав", който има голяма преднина и никой не се съмнява, че именно той ще финишира първи. Ръководството на каварненския клуб си е поставило амбициозната задача в най-скоро време черноморският град отново да има отбор в "Б" група. А това може да се случи още в началото на следващия сезон, при положение че Федерацията реши да създаде две "Б" групи и "Калиакра" завърши на второ място в настоящия шампионат. Надеждите, че през пролетта каварненският тим ще играе много по-силно, са свързани с привличането на опитните футболисти Иво Кискинов и Стефан Славов, които дълги години радваха с изявите си на зеления килим привържениците на "Добруджа".
 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА" ТРЪГНАХА ЗА СЛИВЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди