изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:31 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниПРЕЗ седмицата зам.-кметът Иван Колев, заедно с председателя на ОбС - д-р Мирослав Попов, трябва да вземе участие в обучение по проект "Ефективни общински практики на управление", стана ясно на провелата се вчера оперативка в кметството. Предвид тежката обстановка пътуването им е под въпрос.

ПОД ВЪПРОС е пътуването и участието на кмета на Добрич Детелина Николова в качеството й на зам.-председател на Националното сдружение на общините /НСОРБ/ - по същите причини на 3-ото издание на международната финансова изложба, организирана от Пловдивския панаир. Тазгодишното издание ще се проведе под патронажа на министъра на финансите Милен Велчев. "В рамките на изложението ще бъдат проведени редица лекции. НСОРБ е домакин на един от панелите, на който Добрич трябва да представи опита си в областта на общинските облигационни заеми" - каза Д. Николова.
12 ОБЩИНСКИ училища са оборудвани с нови мебели, съобщи вчера зам.-кметът Ваня Балчева. В 10 от училищата са обзаведени с нови маси и столове по два кабинета, в "Рилци" - 1 кабинет и един в СОУ "Д. Габе". Общата стойност на новото обзавеждане е 35 798 лв.
ОТ СЛЕДВАЩАТА седмица започва публичното обсъждане на бюджет 2005, съобщиха от Община - град Добрич. Обсъждането ще бъде в няколко етапа, като първият е с НПО и граждани.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди