изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:40 EEST
Нововремци: Искаме кабинет, който да изпълнява политиката ни    
Политика Дори Новото време да не получи нито едно място в кабинета, пак ще бъдем пълноправен партньор в управлението, ако видим персонални промени и промяна на политиката на правителството.

Нашата цел не е да станем министри, а да има кабинет, който ще провежда политиката на Новото време.
Това заяви лидерът на нововремци Емил Кошлуков пред журналисти.

Персоналните промени в правителството задължително трябва да бъдат обсъдени с НДСВ и ДПС и конкретните имена ще станат ясни след консултации между трите партии, защото решението трябва да е общо, стана ясно още от изявленията на ръководство на Новото време.

Знаехме, че шансът на “странната коалиция” на опозиционните партии беше 1%, но въпреки това решихме да го опитаме.
За съжаление СДС направи първия пробив като заявиха, че няма да участват в експертно правителство и искат служебен кабинет, заяви още Кошлуков.

Лидерът на нововремци подчерта, че очевидно планът на опозицията е бил разпускане на парламента и предсрочни парламентарни избори, а Новото време не са искали да участват в този сценарий.

Председателят на ПГ на Новото време Мирослав Севлиевски обясни, че в устава на партията е записано, че предизборни коалиции, кандидатите за народни представители и подреждането на депутатските листи се решава от предизборен конгрес, който се провежда най-късно два месеца преди датата на изборите.

Така той опроверга твърденията, че са водени разговори за участие в изборите в общи листи с НДСВ и ДПС и затова, че вече са договорени избираеми места за нововремци. Новото време е изключително гордо с политическото решение, което взе вчера, тъй като то гарантира стабилност, прогнозируемост и ясна визия за бъдещето на България, добави Севлиевски. Генерален ремонт на кабинета ще има след предстоящите парламентарни избори. Споразумението гарантира, че Новото време ще има роля в него, казаха още нововремци. Ръководството на партията беше категорично, че издигането на кандидатурата на Огнян Герджиков за председател на Народното събрание не е била обсъждано.
http://www.news.bg

 


Сходни връзки

Нововремци: Искаме кабинет, който да изпълнява политиката ни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди