изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:55 EEST
БАСКЕТБОЛИСТИТЕ ОТКРИВАТ ОБЩИНСКИТЕ УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ    
СпортВ четвъртък ще бъде дадено началото на общинските ученически игри в Добрич, в които ще се включат 1192 деца. Директорът на ученическата спортна школа Богомил Йорданов потвърди, че състезателите ще премерят сили в осем вида спорт, като в първия ден на игрите изяви ще имат малките баскетболисти от 5-8 клас. Срещите от този вид спорт ще се проведат в залата на Ученическа спортна школа. 

В четвъртък ще бъде дадено началото на общинските ученически игри в Добрич, в които ще се включат 1192 деца. Директорът на ученическата спортна школа Богомил Йорданов потвърди, че състезателите ще премерят сили в осем вида спорт, като в първия ден на игрите изяви ще имат малките баскетболисти от 5-8 клас. Срещите от този вид спорт ще се проведат в залата на Ученическа спортна школа. 
Най-много деца ще се включат във футбола - 342 от 19 отбора. Мачовете по всяка вероятност ще се проведат на стадион "Пионер". Голяма масовост ще има в баскетбола и волейбола. 270 ученици от 27 отбора ще участват в битка за определяне на първенците по волейбол при момчетата и момичетата от 5 до 8 и от 9 до 13 клас. В баскетбола ще вземат участие 17 отбора. В зала "Русалка" среща ще си дадат хандбалистите. В този спорт призовите места ще атакуват 10 състава. 88 ученици от 22 отбора са желаещите да спортуват тенис на маса. Шахматните отбори в общинските ученически игри ще бъдат 7, а 30 ученици от 6 тима ще се включат в бадминтона. Зала "Добротица" ще бъде мястото, където 144 лекоатлети от 18 отбора ще излъчат първенците. Провеждането на   общинските ученически игри, които приключват в началото на март, е на стойност 3000 лева.
"Надявам се, че в Добрич няма да обявят грипна епидемия, защото това би отложило общинските ученически игри" - изрази опасенията си г-н Йорданов. НДТ
 


Сходни връзки

БАСКЕТБОЛИСТИТЕ ОТКРИВАТ ОБЩИНСКИТЕ УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди