изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:29 EEST
ТУРНИРЪТ "АЛБЕНА КЪП' 2005" ПРОДЪЛЖАВА    
СпортОрганизаторите на международния футболен турнир "Албена къп' 2005" вчера заявиха, че мачовете от програмата на надпреварата ще продължат. "Терените са изчистени, а през деня над курорта имаше слънце. Отборите, които са отседнали на подготовка в Албена, са съгласни турнирът да продължи. Съобразяваме се с тяхното желание, защото те са дошли при нас, за да проведат контроли с качествени отбори и добра подготовка" - каза спортният шеф в Албена Николай Златев.

Организаторите на международния футболен турнир "Албена къп' 2005" вчера заявиха, че мачовете от програмата на надпреварата ще продължат. "Терените са изчистени, а през деня над курорта имаше слънце. Отборите, които са отседнали на подготовка в Албена, са съгласни турнирът да продължи. Съобразяваме се с тяхното желание, защото те са дошли при нас, за да проведат контроли с качествени отбори и добра подготовка" - каза спортният шеф в Албена Николай Златев.
По програма днес от 14.30 часа ще играят "Нафтекс" и "Добруджа", а половин час по-рано започва двубоят от другата група между "Черно море" и "Чехлаул" /Румъния/. Вчера футболистите на "Нафтекс" проведоха две тренировки. Сутринта те ползваха зала "Владислав Варненчик" в морската ни столица, а следобед проведоха заниманието си в спортната зала в курорта Албена. В отбора няма контузени състезатели и всички тренират на пълни обороти. От добричкия тим двубоя ще пропуснат контузените Младен Димитров и Ангел Кънчев. Вчера "жълто-зелените" имаха едно занимание в Добрич. "На двубоя днес гледаме като на контрола с качествен отбор. Целта е да покажем добър футбол. Не си правим илюзии,  че ще победим, но не сме и вдигнали бялото знаме" - каза треньорът на добричлии Валентин Пейчев.  Организаторите на турнира са готови всеки ден до края на турнира да има срещи, стига отборите да са съгласни. До края на "Албена къп" от предварителните групи остава  да се изиграе мачът "Славия" - "Черно море". След това предстоят двубоите за 1-2 и 3-4 място. Играчите на "Ботев" /Пловдив/ вече отпътуваха от Албена, след като се уплашиха от лошото време. Това означава, че в най-лошия случай възпитаниците на Валентин Пейчев ще спорят за 3-4 позиция. Твърде вероятно е един от петте други тима, които се подготвят в комплекса, да се включи в турнира.
Ако времето позволи днес да се играят срещите от турнира, то двубоят "Нафтекс" - "Добруджа" може да бъде проследен от нашите съграждани на пълен видеозапис от 20 часа - единствено по кабелна телевизия "Добруджа кабел". НДТ
 


Сходни връзки

ТУРНИРЪТ "АЛБЕНА КЪП' 2005" ПРОДЪЛЖАВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди