изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:07 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ 

ОВЕН - Днес е ден, в който не бива да забравяте да се обадите на приятелите си. Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие, след като сте си изпълнили задълженията, естествено.
ТЕЛЕЦ - Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено. Не се ядосвайте, че всеки се опитва да се измъкне и оставя отговорността на вашите плещи, ще дойде време, когато ситуацията ще се преобърне.
БЛИЗНАЦИ - Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще се чудите какво толкова им става на другите. Ще трябва да влезете в ролята на умиротворител или бавачка.
РАК - Доста емоционален е този ден за вас или доста нервен, зависи от гледната точка. Не бъдете прекалено резки с околните. Добър ден да уредите някои изостанали финансови задължения.
ЛЪВ - Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в отношенията с противоположния пол. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост.
ДЕВА - Доста работа ви очаква през този, дори и да не ви се нрави. Добре е да обърнете внимание и на физическото си тяло, днес минете на разтоварваща диета. Бъдете внимателни с електрическите уреди.
ВЕЗНИ - Вашият ден е доста по-приятен и жизнерадостен. Днес едва ли ще ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа.
СКОРПИОН - Днес не е много лек ден за вас, ще трябва да се справяте с доста проблеми, но най-вече със собствената си нервност и неосъществени желания. Не вярвайте на всеки срещнат.
СТРЕЛЕЦ - Един забързан ден, в който ще имате повече ангажименти, отколкото можете да свършите. Вие вероятно ще справите, ако използвате способността си за въвеждане на ред в нещата, но без да издребнявате.
КОЗИРОГ - На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да ви останат пари. Дано успеете да разрешите дилемата.
ВОДОЛЕЙ - Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на негативните емоции да вземат връх, използвайте пословичната си способност да се владеете и преодолейте лошото си настроение.
РИБИ - Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в молитви и философски разговори със себе си. Не сте най-добрата компания, предвид обзелите ви вътрешни страхове.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди