изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:24 EEST
ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА БАНДА, КРАЛА ЖИВОТНИ    
Ред и сигурност

За последните три месеца престъпниците извършили над 10 кражби на домашни животни от села в цялата област. Преди това апашите задигали коли, с които пренасяли животните



Дръзка престъпна група от трима души е задържана след съвместни действия на служители на РПУ в Тервел, Първо и Второ РПУ при РДВР. Това са 25-годишен мъж от Варна, 28-годишен от с.Белгун /община Каварна/ и 34-годишен жител на тервелското село Сърнец. Първите двама са спипани от тервелските полицаи - след продължително преследване в района на добричкото село Житница, а третият мъж от бандата е задържан в района на тервелското село Балик. Апашите са спипани непосредствено след като задигнали пет овце от стопанска постройка в село Балик. По неофициална информация, собственикът на животните видял крадците и се обадил на кмета и в полицията.

В хода на работата по случая полицаите установили, че от ноември м.г. до началото на февруари престъпната група е извършила повече от 10 кражби на домашни животни от села на територията на цялата Добричка област. Преди всяка от тях бандитите крали леки автомобили, с които пренасяли крадените животни, а след това ги изоставяли в района на Добрич. Полицаите са открили и добричлия, който е изкупувал животните от престъпната група.

Тримата задържани са известни на полицията като извършители на криминални престъпления, съобщиха още от РДВР. От районните съдилища в Каварна и Тервел им е наложена мярка за неотклонение “задържане под стража”. Полицията продължава да изяснява цялостната престъпна дейност на групата.

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА БАНДА, КРАЛА ЖИВОТНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди