изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:26 EEST
На 1 март в Москва ще се проведе форум, посветен на инвестициите в недвижима собственост в България    
НовиниМосква. Интересът на Русия към инвестиции в недвижима собственост в България расте непрекъснато. Безспорно за това оказват влияние предстоящото присъединяване на България към ЕС, адекватните цени, възможността за развиване на допълнителен бизнес и редица други фактори, съобщава руското електронно издание Turist.ru.

Именно в тази връзка службата за търговско-икономически въпроси към българското посолство в Москва и Центърът за българска промишленост в Москва ще организират форум на тема: “Възможностите за инвестиции в един от най-динамичните европейски пазари на недвижима собственост – България”. Форумът ще се проведе под патронажа на посланика на България в Русия Илиян Василев на 1 март 2005 г. Темите, които ще бъдат обсъждани включват целия набор въпроси, свързани с възникването и реализацията на инвестиционния интерес, установяването на контакти между заинтересованите страни – инвеститори, брокери, финансови посредници, клиенти. Предвижда се и презентация на отделни административни области в България, техните природни особености, инфраструктура, стопанска дейност, перспективи за икономическо развитие и инвестиционни възможности.
От руска страна във форума ще вземат участие водещи фирми, дружества и организации с интереси в сферата, инвестиционни посредници, журналисти. Програмата на форума включва: пленарна сесия, пресконференция за журналисти, кръгла маса, посветена на областите в България с презентация на конкретни инвестиционни предложения, преговори между български и руски партньори, прием за участниците във форума.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

На 1 март в Москва ще се проведе форум, посветен на инвестициите в недвижима собственост в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди