изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:50 EET
ОЩЕ ЕДНА ПРОВАЛЕНА КОНТРОЛА    
СпортПо-малко от 20 дни остават до първия пролетен кръг от първенството на Североизточната "В" футболна група. Поради лошите атмосферни условия обаче част от отборите на Добричка област, състезаващи се в третия ешелон, все още не са провели нито една контрола.

По-малко от 20 дни остават до първия пролетен кръг от първенството на Североизточната "В" футболна група. Поради лошите атмосферни условия обаче част от отборите на Добричка област, състезаващи се в третия ешелон, все още не са провели нито една контрола. Вчера отборът на "Албена' 97" щеше да играе с румънски футболисти, които са на подготвителен лагер в Албена, но поради минусовите температури и липсата на подходящи терени срещата не се състоя. Всъщност това бе третата уговорена проверка на тима от Оброчище, която се проваля поради лошото време. Вчера възпитаниците на Васил Великов тренираха в Добрич, а за днес е запланувана друга контрола - този път с юношите старша възраст на "Добруджа". Мачът ще започне в 15.00 ч. на помощното игрище до стадион "Дружба".
 


Сходни връзки

ОЩЕ ЕДНА ПРОВАЛЕНА КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди