изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ 

ОВЕН - Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете внимателни в харченето, не се изхвърляйте прекалено.
ТЕЛЕЦ - Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни. Дано поне го отдадат на повишеното ви любовно настроение.
РАК - Един ден с доста интензивни преживявания, накрая ще се чувствате изморени от емоции. Докажете се като страстни и чувствени партньори, но не се проявявайте като ревнивци и хора с чувство за собственост.
ЛЪВ - Един ден, в който едва ли ще се чувствате особено комфортно, понеже няма да ви оценят по достойнство. Какво пък не е лошо да сте част от един колектив...
ДЕВА - Имате толкова много задачи, че просто умът ви не го побира как ще успеете с всичко. Нали знаете, че нещата не винаги стават по ума. Съдбата се е погрижила за вас.
ВЕЗНИ - Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието за празнуване също.
СКОРПИОН - Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и тайни връзки става още по-сложно. В крайна сметка може и да не ви е до срещи.
СТРЕЛЕЦ - Подгответе се за един емоционален и забързан ден. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това.
КОЗИРОГ - Отново основната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е днес да се поохарчите покрай някои новополучени сметки. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек.
ВОДОЛЕЙ - Не ще и дума днес е доста натоварен ден в емоционален план за вас. Не е никак разумно да спазвате диета, защото силите ви много бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади.
РИБИ - Днес имате нужда от повече разходки на чист въздух и ако издържате на времето навън можете да съчетаете приятното с полезното. Хубаво е да не се поддавате на депресивните състояния.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди