изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:11 EEST
Д. НИКОЛОВА ЩЕ ПРЕДСТАВИ ОПИТА НИ В ОБЩИНСКОТО КРЕДИТИРАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова участва в международното финансово изложение "Банки Инвестиции Пари" в град Пловдив, информираха от пресслужбата на общинската администрация.

Изложението се провежда от 9 до 12 февруари под патронажа на Министъра на финансите Милен Велчев и с подкрепата на БНБ, Комисията за финансов надзор, Областна управа Пловдив и др. Организатор на престижния форум е "Е-21" АД, издател на списание "Банки Инвестиции Пари" и на единствения в страната двуезичен финансов Алманах. В рамките на изложението ще се проведат тематични конференции и семинари, акцент в които ще бъде темата за инвестиции в инфраструктурата, туризма и недвижимите имоти, в контекста на присъединяването ни към ЕС. Специален дискусионен панел е посветен на общинското финансиране и кредитиране. Той се организира с подкрепата на Националното сдружение на общините и ще се проведе на 10 февруари. На този панел кметът на Добрич ще представи опита на общината в общинското кредитиране с поемането на дълг под формата на общински облигации. Във форума ще вземат участие български и чуждестранни компании, опериращи в секторите търговски банки, застрахователни компании и брокери, инвестиционни посредници, дружества и др. На  изложението участниците ще бъдат номинирани и ще получат престижни призове. Ще бъдат проведени конкурси за най-атрактивен финансов продукт, лансиран през 2004 година и най-добре организиран изложбен щанд.
 


Сходни връзки

Д. НИКОЛОВА ЩЕ ПРЕДСТАВИ ОПИТА НИ В ОБЩИНСКОТО КРЕДИТИРАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди