изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:06 EEST
ГОЛЕМИТЕ ОТ ЦДГ 17 ЩЕ ОТБЕЛЕЖАТ ПРАЗНИКА НА ВИНОТО И ЛЮБОВТА    
ОбществоУчителите и семействата на децата от ЦДГ "Първи юни" № 17 в Добрич за четвърта година ще отбележат заедно празниците на "Трифон Зарезан" и "Свети Валентин".

Празникът ще се вихри утре в механа "Троя", а купонът ще премине под мотото "Вино и любов". На трапезата ще се съберат почитателите на доброто вино и влюбените. Специално жури, включващо стари и опитни винари, ще връчи "лозов венец" на най-добрия винар. Той пък от своя страна ще положи "Дионисиева клетва" и ще почерпи останалите с най-доброто вино. За всеки от присъстващите организаторите ще скрият на подходящо място празнично пожелание. Разбира се, ще има томбола със закачливи награди, а по-активните ще се забавляват с игри за "палави ръце" и "издръжливи крака". На търг ще бъдат разиграни различни предмети, в това число и любовни аксесоари. А от ЦДГ № 17 в Добрич споделят, че педагозите и родителите са партньори не само по отношение възпитанието на децата, но и в отбелязване на празниците. Защото мотото на работещите в детската градина е: "Доброто вино се пие с добри приятели!".
 


Сходни връзки

ГОЛЕМИТЕ ОТ ЦДГ 17 ЩЕ ОТБЕЛЕЖАТ ПРАЗНИКА НА ВИНОТО И ЛЮБОВТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди