изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:56 EEST
СЛЕД СИГНАЛ ОТ ГРАЖДАНИ ПОЛИЦИЯТА ХВАНА ТРИМА АПАШИ    
Ред и сигурностМалко преди задържането им крадците задигнали стока от добричка фирма на стойност над 3000 лева

Трима добричлии на възраст между 22 и 28 години са задържани от служители на полицията след получен сигнал от граждани, информираха от РДВР вчера. Лицата са спипани в индустриалната зона на Добрич, след преследване и заградителни мероприятия, осъществени от полицейски автопатрули на Първо РПУ и СОД при РДВР. Тримата са задържани непосредствено след като влезли в помещение на фирма и задигнали детайли и дрехи на стойност около 3300 лева. Впоследствие вещите са иззети от полицията и върнати на собственика.
Според неофициална информация, става въпрос за склад на фирма "Полуремаркета и контейнери" в Добрич. Запознати твърдят, че при преследването единият от крадците се опитал да се скрие от полицията в... снежна пряспа.
Тримата задържани са стари познайници на органите на реда. Регистрирани са в полицията за взломни кражби. Сега Районният съд в Добрич им е наложил мярка за неотклонение "задържане под стража". Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство, казаха още от РДВР.
 


Сходни връзки

СЛЕД СИГНАЛ ОТ ГРАЖДАНИ ПОЛИЦИЯТА ХВАНА ТРИМА АПАШИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди