изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:33 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
НовиниБюлетин на МВР от 10 февруари

Стара Загора. Вчера при полицейска операция в Казанлък е задържан С.Х.(50) от гр.Шипка. Той е заловен по време на провеждане на сделка с наркотични вещества. В С.Х. е открит и иззет полиетиленов плик, съдържащ 123 ампули “Морфин” и ампула “Лидол”. При претърсване в дома му са открити и иззети 3 капсул – детонатора, 6 електрически запалки и 20гр. барут. С.Х. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Кюстендил.  Бързо полицейско производство е образувано срещу дупничанина Д.Г. /49 г./. Истински екшън се разиграл вчера малко преди 16 часа, когато подпийналият мъж се качил в чужда “Тойота”, паркирана на ул. “Дупница”. В района на жп гарата той се блъснал в москвич, но с мръсна газ се измъкнал от местопроизшествието. Последвало преследване и при кръговото движение на изхода на града в посока Кюстендил смелчагата бил засечен от служители на РПУ Дупница Тестът с дрегер отчел 2.12 промила алкохол в кръвта му.
Снощи, около 23.20 ч., товарна автоцистерна “Мерцедес” с бургаска регистрация се е преобърнала край пътя между селата Багренци и Пиперков чифлик. Цистерната пътувала от Бургас за Р Македония и е била натоварен с 24 т керосин. Шофьорът, П. К. на 61 г. от Бургас, не е пострадал. Местопроизшествието е посетено от дежурна следствено-оперативна група на РПУ Кюстендил и екип на Гражданска защита. Работата по случая продължава. Изясняват се причините за инцидента.

Пловдив. Канабис и хероин иззеха  полицаи от Първо РПУ, Второ РПУ и Пето РПУ и от група “Наркотици и криминален контингент” при проверки в града. От дома на Г.К./ 21 г./ на ул.” Константин Геров” са били намерени пликче с канабис и още 207 празни найлонови пакетчета, в част от които имало остатъци от тревата. Същата вечер от квартирата на Х.С./ 20 г./ от Карлово на ул.”Здравец”  са били открити найлоново пликче с канабис и 29 празни пликчета. При   обиск на В.В./ 19 г./ от Манолско Конаре криминалистите се натъкнали на още 6 пакетчета с 0.2119 грама хероин, а при проверка на   П.С./ 26 г./ в ж.к. “Тракия” са били иззети други 5 пакетчета с твърдата дрога. И четиримата са задържани за 24 часа в полицейските управления.

София. 33-годишен рецидивист е задържан от служители на столичното Първо РПУ. А.А. е уличен в грабеж на мобилен телефон от 9-годишно момче. След нападението на детето баща му сигнализирал в районното управление и след едноседмично разследване криминалистите попаднали в следите на грабителя. Срещу него е наложена мярка “задържане под стража” за 72 часа.
Криминалисти на Девето РПУ започнали работа по кражба на лада, след като на 1 февруари 27-годишният й собственик подал жалба. Той подробно описал, че колата му “изчезнала” от паркинг в ж.к. “Люлин”. В хода на разследването станало ясно, че криминално проявеният Н.Б. измислил “печеливш ход”, за да избегне плащането на данъци на автомобила. Малко преди това той го продал за скрап на изкупвателен пункт. Той е задържан за 24 часа, след което му е наложена мярка “Подписка”.
Търговище.  Вчера към 8,35 ч. в РПУ-Попово е получен сигнал за нападение над 47-годишен мъж от с. Светлен. По първоначални данни  непознат нахлул в дома му и след побой измъкнал от жертвата си 65 лева, 2 литра ракия, нож, часовник и  покъщнина. След бързи действия на полицаите е установен и задържан нападателят -  С.И /23 г./ от същото село.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди