изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:12 EEST
"ДОБРУДЖА" ЩЕ КАРТОТЕКИРА ЧЕТИРИМА ЗА ПРОЛЕТНИТЕ МАЧОВЕ    
СпортОт ръководството на ПФК "Добруджа" информираха, че е много  вероятно днес "жълто-зелените" да имат контрола в Албена с първодивизионния "Нафтекс" /Бургас/, който продължава подготовката си в морския курорт. За да има мач обаче, е нужно шефовете на "шейховете" да дадат съгласието си за провеждането на проверката.

От ръководството на ПФК "Добруджа" информираха, че е много  вероятно днес "жълто-зелените" да имат контрола в Албена с първодивизионния "Нафтекс" /Бургас/, който продължава подготовката си в морския курорт. За да има мач обаче, е нужно шефовете на "шейховете" да дадат съгласието си за провеждането на проверката. Научихме още, че е потвърдена контролата с румънския "Петролул" /Плоещ/. Тя е утре от 14.30 ч., като допълнително ще бъде уточнено мястото на провеждането й - по-вероятно е двата отбора да играят в Албена, но не е изключено мачът да е на стадион "Дружба". Междувременно стана известно, че за мачовете от пролетния дял на първенството на "Б" група "Добруджа" ще картотекира още четирима състезатели. Това са дошлият от "Несебър" Ивайло Данчев, игралият през есента в "Албена' 97" Ивайло Радев, както и юношите на добричкия клуб Добромир Бонев и Стефан Коев, които наскоро подписаха първите си професионални договори.
 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" ЩЕ КАРТОТЕКИРА ЧЕТИРИМА ЗА ПРОЛЕТНИТЕ МАЧОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди