изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:13 EEST
КОНТУЗИЯ СПЪНА АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ ЗА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ ЗА ЮНОШИ    
СпортЛекоатлетът Александър Александров отпадна от групата на клуб "Добруджа -Сити експрес" за предстоящото държавно първенство за юноши старша възраст, което ще се проведе в събота и неделя в столичната зала "Фестивална".

Лекоатлетът Александър Александров отпадна от групата на клуб "Добруджа -Сити експрес" за предстоящото държавно първенство за юноши старша възраст, което ще се проведе в събота и неделя в столичната зала "Фестивална". По време на тренировка в студената зала "Добротица" в Добрич той е получил контузия, която го извади извън строя за предстоящия шампионат. Добричкият тим ще вземе участие с общо четирима души. Най-големи надежди за добро класиране се възлагат на възпитаника на  Васил Франгов - Николай Русев, който ще се включи в дисциплините 200 и 400 метра гладко бягане. Другите трима от отбора на "Добруджа - Сити експрес" Тихомир Лазаров, Младен Матеев и Валентин Стоянов ще вземат участие в спринтовата дисциплина 60 метра гладко бягане. Лазаров, който е състезател във възрастовата група юноши младша възраст и Стоянов, който пък е абсолютен дебютант на такова състезание, ще премерят сили и в сектора скок на дължина. Младен Матеев пък ще прави компания на Русев на 200 метра. От треньора Милен Петров разбрахме, че четиримата може да участват и в щафетата 4 по 400 метра.     
 


Сходни връзки

КОНТУЗИЯ СПЪНА АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ ЗА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ ЗА ЮНОШИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди