изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:07 EEST
ЛЕТЯЩ СТАРТ НА МАРИЯН МОМЧЕВ    
СпортИзключително добре започна представянето на добруджанеца Мариян Момчев на силния турнир "Странджата" в Пловдив. В кат. до 75 кг възпитаникът на Михаил Георгиев не даде никакви шансове на своя съперник от Турция. Момчев нокаутира противника си  и го отказа още в първия рунд.

Изключително добре започна представянето на добруджанеца Мариян Момчев на силния турнир "Странджата" в Пловдив. В кат. до 75 кг възпитаникът на Михаил Георгиев не даде никакви шансове на своя съперник от Турция. Момчев нокаутира противника си  и го отказа още в първия рунд. Следващият му мач е полуфинален и ще се проведе в събота. Негов съперник ще бъде боксьор от Узбекистан. Веднага след мача си от турнира "Странджата" Мариян сподели за НДТ, че е изключително доволен от успехи и се чувства добре подготвен за тази надпревара.   
Общо в шампионата участват 102 състезатели от 16 страни. До вчера повечето български национали сваляха усилено килограми преди старта на "Странджата". Най-много проблеми с теглото си имаха европейският шампион Димитър Щилянов и Спас Генов, но и двамата си върнаха предишните килограми. След отпадането на Борис Георгиев - поради контузия в дясната ръка, Щилянов се качи в по-горната категория и ще се боксира при 64-килограмовите. Сашо Владимиров и Детелин Далаклиев ще спорят кой е по-добър в една и съща категория - до 54 кг.
Двама олимпийски шампиони отказаха в последния момент участие. Руснакът Алексей Тишченко и Бахтиар Артайев от Казахстан няма да пристигнат по решение на треньорите си. Според запознати, Тишченко решил да избегне среща с нашия Алексей Шейдулин. Натурализираният руснак преби от бой Тишченко на турнира в Калининград преди няколко месеца. Боксовият турнир "Странджата" ще се предава директно по сателитния канал "Евроспорт". НДТ
 


Сходни връзки

ЛЕТЯЩ СТАРТ НА МАРИЯН МОМЧЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди