изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:39 EET
Анелия се завръща показно на наградите на Планета, Глория пропуска церемонията    
ЛюбопитноСлед тримесечно отсъствие обявената за най-стилната поп-фолк певица Анелия се завръща триумфално на сцената.


22-годишната певица която имаше здравословни проблеми, ще е сред звездите на концерта по раздването на третите годишни награди на телевизия “Планета” на 22 февруари.

Младата майка, която съвсем скоро ще пусне новия си клип, е и сред основните фаворити за награди. Песента на Анелия “Искам те” бе класирана на второ място в зрителската класация за 2004 г. “Планета Хит 100”, изпреварена от мегахита на Ивана “Шампанско и сълзи”.

Гласовитата певица с впечатляваща гръдна обиколка е абсолютен фаворит за тазгодишните награди. Ивана, която е най-продуктивната поп-фолк дива в България, има цели три хита (“Шампанско и сълзи”, “Като на 17” и “Освободете дансинга”) в челната десетка на Топ 100 за миналата година.

Родената в Айтос поп-фолк трепачка разбива класациите и чалга-клубовете с последното си парче “Нещо нетипично”, което е откровена заемка от хита на Неда Украден “Диаманти”. Ивана обаче подготвя бясна атака, като на 13 февруари - 15-ия рожден ден на “Пайнер” - пуска новия си скандален клип към парчето “Не е ваша работа”. В клипа Ивана стига до сексуални откровености в ръцете на огромен мускулест мъжага.

Изненада на церемонията на наградите ще е отсъствието на Глория. Поп-фолк примата ще забегне на почивка в чужбина с новото си гадже, твърдят осведомени.

Това означава, че този път и други певици ще могат да се докопат до мечатните призове, коментират запознати.

Звездите на "Пайнер Мюзик" ще се състезават в общо 19 категории, като с най-много номинации тази година са Ивана, Глория, Анелия, Гергана и Есил Дюран.

Нгарадите се гласуват от зрителите, като само за призовете “Най-добра режисура" и "Най-добър сценарий" печелившият клип ще бъде определен от специално подбрано жури, обясняват от “Пайнер”.

Със сигурност в категорията за дебют отличието ще отнесе откритието на годината Преслава, която бе обявена от Tialoto.bg за поп-фолк звездата с най-голяма гръдна обиколка

http://tialoto.bg/

 


Сходни връзки

Анелия се завръща показно на наградите на Планета, Глория пропуска церемонията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди