изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:04 EEST
Три ракети на "Изида" тръгват за Албена    
СпортОт утре до 20 февруари в Албена ще се проведе Държавното първенство по тенис на корт за юноши и девойки до 18-годишна възраст.

От утре до 20 февруари в Албена ще се проведе Държавното първенство по тенис на корт за юноши и девойки до 18-годишна възраст. Участие в шампионата ще вземат трима състезатели на добричкия клуб "Изида" - Марио Братоев, Михаил Атанасов и Владислав Матеев. Те ще направят своя дебют в тази възрастова група и ще започнат състезанието от квалификационния турнир. Марио е за първа година при 18-годишните и целта му е да стигне колкото се може по-напред. Михаил и Владислав са по-малки и участието им в първенството е преди всичко с цел да трупат опит и да се обиграват. Свой представител в шампионата ще има и каварненският тенис-клуб. Това е Боян Райчев, който миналата година се състезаваше с успех при 16-годишните. Техническата конференция е днес от 17.00 ч. След нея ще станат известни съперниците на нашите ракети в първия кръг от квалификациите.  
 


Сходни връзки

Три ракети на "Изида" тръгват за Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди