изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 14 ФЕВРУАРИ



ОВЕН - Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите.
ТЕЛЕЦ - Днес ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. Но можете да избягате от нещата, които ви ограничават. Хубав ден е за разходки и особено за четене на книги.
БЛИЗНАЦИ - Най-сетне сте готови да поемете глътка свеж въздух и да се повеселите като всички хора. Днес е ден, в който може да мислите за плановете си, но най-вече е добре да се позабавлявате.
РАК - В първия работен ден от седмицата вие ще имате много неща за вършене. Не прекалявайте, намерете и малко време за себе си, почувствайте красотата на деня.
ЛЪВ - Може би най-сетне ще си позволите да се отпуснете, след всички тези напрегнати дни през изминалата седмица. Днес при всички случи не е желателно да похващате домакинска работа.
ДЕВА - Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите върху това.
ВЕЗНИ - Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Може ли да се поддавате на подобни емоции, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки.
СКОРПИОН - Днес ще имате повече неща за вършене от вчера. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но да му мислят околните, вие трудно ще промените настроението си.
СТРЕЛЕЦ - Ден само за празници и срещи. Използвайте да го, за да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Подходящ е също и за творчески занимания, ако изобщо ви се прави нещо.
КОЗИРОГ - Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с много мазните храни и с пиперливите приказки.
ВОДОЛЕЙ - Доста действен ден ви очаква или поне вие ще си го организирате, така че да отхвърлите колкото се може повече неща. Не се преработвайте прекалено.
РИБИ - Малко повече разходи ще имате днес, но това няма да ви е неприятно, защото ще са все за ваши любими неща. Бъдете внимателни на кого какво казвате, защото може да ви разберат криво.

Любовен хороскоп 2013 – какво ни предстои

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Зодиите не били тези, за които ги мислим

Тибетски хороскоп

Какъв си според календара на маите

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди