изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:55 EEST
ЦДГ 17 КАНДИДАТСТВА С ДВА ПРОЕКТА ПРЕД "СОКРАТ"    
ОбразованиеЦелодневна детска градина 17 "Първи юни" в Добрич кандидатства с  два проекта пред националната агенция "Сократ", подпрограма "Коменски 1".

 Това съобщи директорката Валентина Русева. Първият проект е озаглавен "Колибри" и се отнася до традициите в различните държави. Партньори по него са Италия, Португалия, Турция, Франция. Другият се казва "Еднопосочен билет за страната на сънищата" и в него партньори са Белгия, Италия, Испания, Литва. Основната идея е изграждане на навици у деца, родители и учители за приятно пожелаване на лека нощ на малчуганите. Замислено е създаването на специален ритуал, който да включва както хигиенните навици, така и психологическата нагласа за сън. Децата в ЦДГ 17 ще имат еднакви пижами с надпис "Лека нощ".
В детската градина предстоят и други интересни инициативи. В най-близко време е организирането на базар на мартеници, изработени съвместно от децата с клуб "Баба и внуче" и Клуба на родителя.
 


Сходни връзки

ЦДГ 17 КАНДИДАТСТВА С ДВА ПРОЕКТА ПРЕД "СОКРАТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди