изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:18 EEST
ТРЕТО МЯСТО ЗА РАДОСЛАВ КАМБЕРОВ В ПЛОВДИВ    
СпортОтлично се представи добричлията Радослав Камберов, състезаващ се за варненския "Корабостроител", в първия турнир по тенис на маса "Стоян строй", който се проведе в Пловдив.

Отлично се представи добричлията Радослав Камберов, състезаващ се за варненския "Корабостроител", в първия турнир по тенис на маса "Стоян строй", който се проведе в Пловдив. В първенството взеха участие 40 състезатели от цялата страна, сред които бяха голяма част от националите ни. Победител стана Иван Аянски от Пловдив, наложил се на финала над Александър Илиев от "Корабостроител". Радослав Камберов се нареди на трето място, което е безспорен успех за него. След перфектна игра той стигна до полуфинала, където отстъпи на национала Иван Аянски, триумфирал по-късно като победител в състезанието. В мача за трето-четвърто място добричлията победи Ивайло Беров от Горна Оряховица и се нареди сред призьорите. Следващото голямо състезание за Р. Камберов е в края на месеца в столицата, където ще се проведе републиканското първенство за младежи до 21-годишна възраст. Целта на добричлията е да спечели шампионската титла. След това, в началото на март, той ще вземе участие в държавното първенство за мъже и жени, което ще се проведе във Варна. 

 

 


Сходни връзки

ТРЕТО МЯСТО ЗА РАДОСЛАВ КАМБЕРОВ В ПЛОВДИВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди