изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:00 EET
ДЕСИСЛАВА ГИГОВА ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ ИЗНЕСЕ ЛЕКЦИИ В НОРВЕГИЯ    
ОбразованиеЛекции по маркетингови проучвания е изнесла в университета в норвежкия град Харщад асистент Десислава Гигова от Международен колеж-Албена, съобщиха от колежа.

Студентите в специалността "Международен маркетинг" за бакалаври там са датчани, норвежци, поляци, руснаци, македонци, българи. Нашата преподавателка е запознала ръководството на висшето училище в Харщад със структурата и програмите на добричкия колеж. Домакините са останали впечатлени от силната практическа насоченост на образованието по туризъм в нашия град. Електронното издание на норвежкия университет дори е публикувало снимка и информация за посещението на Д. Гигова по програма "Еразмус".
През май в Международния колеж в Добрич ще дойде Нилс Магне Ларсен - зам.-ректор на университета в Харщад. Тук той ще изнесе лекции по електронна търговия. През втората половина на 2005 г. ръководителката на отдела за международно сътрудничество Сигрид Аг също ще посети колежа в Добрич.
В университета в Харщад учат повече от 1200 студенти. Градът наброява 23 000 жители, силно развита е нефтодобивната промишленост. Мястото се слави и с най-близкото до северния полюс игрище за голф.
В норвежкото висше училище пет студенти от бакалавърската програма на Международен колеж-Албена, провеждат част от обучението си по програма "Еразмус".
 


Сходни връзки

ДЕСИСЛАВА ГИГОВА ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ ИЗНЕСЕ ЛЕКЦИИ В НОРВЕГИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди