изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:22 EET
ДИРЕКТОР ПРАВИ "СЛЕДСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ" ЗА ИНЦИДЕНТ С УЧЕНИЦИ    
ОбразованиеДиректорът на Природо-математическата гимназия "Иван Вазов" в Добрич е направил възпроизводство на инцидент с двама шестокласници в час по музика, научи НДТ. Потърпевшите ученици са подали жалба в полицията.

На 10 февруари между преподавателя по музика Георги Събев и Иван, Митко и Николай от VІ б клас възникнал спор относно спазването на реда в часа. Според шестокласниците, Митко и Николай се държали арогантно и в момента, когато заудряли клавишите на пианото, педагогът изтървал нервите си и ги раздрусал по реверите. От своя страна Иван решил да заведе другите две момчета в полицията, където написали жалба. В нея твърдели, че учителят им е ударил шамари.
Директорът на гимназията Галин Канев провел експеримент в присъствието на целия клас, където участниците в скандала възпроизвели инцидента. С изключение на тримата, всички останали деца застанали зад преподавателя си и заявили, че не искат той да бъде наказан. Предстои ръководството на Математическа гимназия и Инспекторатът по образование в Добрич да излязат със становище по случая.
 


Сходни връзки

ДИРЕКТОР ПРАВИ "СЛЕДСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ" ЗА ИНЦИДЕНТ С УЧЕНИЦИ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДИРЕКТОР ПРАВИ "СЛЕДСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ" ЗА ИНЦИДЕНТ С УЧЕНИЦИ
Автор: Anonymous да 2005-02-17 @ 11:29 EET
Пишете абсолютни глупости.Много сте далеч от истината.Аз съм майка на едно от потърпевшите деца и мога да заявя,че написаното не отговаря на ИСТИНАТА!Трябваше ваш представител да присъства на родителската среща и тогава да пишете тези глупости.
ДИРЕКТОР ПРАВИ "СЛЕДСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ" ЗА ИНЦИДЕНТ С УЧЕНИЦИ
Автор: Anonymous да 2005-02-18 @ 20:49 EET
много ама много постно,
за нас иди дойди,ама за тези
които купуват вестника?
сигурно още споменават роднините
ви.
не портете вестника.
ДИРЕКТОР ПРАВИ "СЛЕДСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ" ЗА ИНЦИДЕНТ С УЧЕНИЦИ
Автор: Anonymous да 2005-02-20 @ 16:22 EET
ха ха ха!Учениците да не ходят вече костюмирани? "Педагогът изтървал нервите си и ги раздрусал по реверите"А дали не му се е случвало и друг път да си "изтърве" нервите?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди