изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:23 EEST
Кали: Плащат ни, за да създаваме настроение, а не да огорчаваме хората    
ЛюбопитноМоже да се каже, че Кали буквално се прероди през последната година. Певицата няма нищо общо от времето когато изпълняваше турбо-фолк хита “4-4-2”. Кали премина през много метаморфози, повече отколкото Ирина Флорин, а музиката й е толкова загдъчна, колкото на Нина Николина.


Трябва да видите впечатляващия театрален перформанс, с който тя представя песните от последния си албум. Доказателство е и “Молитва” - песента с която Кали участваше в конкурса за българска песен за Евровизия. Въпреки че не спечели, Кали благодари на всички, които са й гласували доверие и се разграничи от разразилите се скандали. Мнението й за конкурса Евровизия, за това как поддържа форма, за това което я прави толкова популярна, за изненадите, които готви, Кали разкрива специално за Tialoto.bg.

1. Напоследък, особено след издаването на последния ти албум “За теб”, изглеждаш в страхотна форма. Каква е тайната?

Благодаря. Формата си поддържам лесно, тъй като на участията си пея и танцувам, а и редовното изучаване на индийските танци в съчетание с фитнес тренировки допълнително оказват влияние.


2.Кой е любимият ти спорт за поддържане на форма?

Конна езда, плуване и ски. За всеки сезон по нещо.

3.Какво обичаш да хапваш? Налага ли се да спазваш диети?

Обичам да ям всичко, без желе. Ако напълнея, отслабвам само с глад, диети ми е трудно да спазвам.

4. Етно и индийските мотиви в музиката ти подтикнаха ли те да се занимаваш със спортове за душата и тялото, като йога и станалите напоследък модерни източни изкуства?

Интересът ми към изтока не се изчерпва само с музиката. Интерес за мен предствляват източните култури и религии. Имам намерение да се занимавам и с йога.

5.Помага ли сексът за поддържането на идеална фигура? :)

Не съм обърнала внимание, но мисля, че не. Ако беше така, всички с редовен полов живот щяха да са като фиданки.

6. Как се възстановяваш след участия – вероятно ти се налага да спиш малко, все пак пееш и в запушени помещения ?

Така е. Освен това през деня ме чакат много други ангажименти, свързани с проектите, които реализирам. Нямам формула за възстановяване. Може би фактът, че много харесвам това, което правя, ми дава сили, а и аз съм много енергичен човек, който винаги кипи от енергия.

7. Кожата на лицето е много важна за една звезда. Каква е твоята тайна рецепта за поддържането й?

За щастие природата ме е дарила с хубава кожа и не ми се налага да полагам специални грижи за нея. Единственото правило, което спазвам, е никога да не си лягам с грим.

8. Как се справяш със стреса и как успяваш да намериш баланса между кариерата и грижата за семейството?

От стреса бягам в компанията на добри приятели, много ми помага. А баланса между кариера и семейство го постигам с лекота, защото съм много организирана, а освен това съм и зодия Везни.

9.Кой се грижи за твоя стайлинг?

Моят най-добър приятел Георги, който освен това има заслуги за всяка промяна, свързана с мен в професионален план.

10. Успя да се класираш сред 12-те финалисти за участие в “Евровизия”, изпреварвайки свои колеги като Нина Николина и Д2. Според теб на какво се дължи успехът на “Молитва”?

”Молитва” е една чудесна песен.

11. Смяташ ли, че заради “Евровизия” отново се създаде изкуствено напрежение между поп, естрада и поп-фолк?

Някои медии се опитаха да създадат напрежение, но между самите изпълнители от различните жанрове подобно нямаше.

12. Според някои поп изпълнители е несериозно да се напише хит за толкова кратко време, визирайки “Молитва”, как би коментирала?

Има песни в света, които се правят по една година и в крайна сметка се оказва, че най – успешна е първата версия, която се превръща в хит. Имам страхотен екип с който в продължение на един месец работихме здраво, не спяхме и направихме “Молитва”, а това не е несериозно. Резултатите го доказват.

Подкрепяш ли победителя в българския конкурс за "Евровизия" в името на благородната идея за пръв път българска песен да участва в това събитие?

Да.

15. Наскоро се върна от Палма де Майорка, където се представи с широк репертоар от музикални изпълнения. Смяташ ли, че си космополитен изпълнител?


За да бъдеш космополитен изпълнител трябва не само да обиколиш света , но и да получиш признанието му. Аз много бих искала и полагам усилия, но има още много работа да свърша тук в България, след това ще мисля за света.

16. Ти си една от българските певици с най-променяща се визия и музикално амплоа. След превъплъщенията си под псевдонима на индийска богиня и зрелищно театрално шоу, каква ще бъде новата промяна и да очакваме ли напълно нова Кали?

За да запазя интереса на любимата си публика, със сигурност знам, че трябва да се променям постоянно и то в положителен аспект, така че очаквайте изненади!

Александър Иванов

Снимки: Ара мюзик

http://tialoto.bg/
 


Сходни връзки

Кали: Плащат ни, за да създаваме настроение, а не да огорчаваме хората | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди